Welkom bij Postapotheek.com - Dé leverancier van medicijnen online

Openingsuren : Maandag tot zaterdag - 8u - 21u

Acivir crème kopen

Acivir crème kopen

89.00159.00

Artikelnummer: 366 Categorie: Tags: ,

Beschrijving

Wat is Acivir crème?

Acivir crème is een antiviraal geneesmiddel dat helpt bij de behandeling van huidinfecties zoals herpes labialis. Het voorkomt de vermenigvuldiging van het virus in de huidcellen en helpt daarom bij het opruimen van de huidinfectie.

Acivir crème is alleen voor uitwendig gebruik. U moet het gebruiken in de dosis en duur zoals geadviseerd door uw arts. Het getroffen gebied moet schoon en droog zijn voordat u de zalf aanbrengt. U moet uw handen grondig wassen voor en na het aanbrengen van dit geneesmiddel. Raak de zweertjes niet onnodig aan met uw handen of handdoek. Dit is om verspreiding van de infectie te voorkomen.

 

Waarom wordt Acivir crème voorgeschreven?

Acivir crème wordt het best zo snel mogelijk gebruikt nadat de tekenen en symptomen van herpesinfectie (bijvoorbeeld pijn, branderigheid of blaasjes) beginnen op te treden.

 

Hoe werkt Acivir crème?

Acivir crème behoort tot een klasse van antivirale geneesmiddelen die nucleoside-analogen worden genoemd en het werkt om het virus te beschadigen en de verspreiding ervan tegen te gaan.

 

Wat zijn de bijwerkingen van Acivir crème?

Enkele veel voorkomende bijwerkingen van Acivir crème zijn branderigheid, irritatie, jeuk en roodheid op de plaats van aanbrengen. Raadpleeg uw arts als deze bijwerkingen gedurende langere tijd aanhouden. Gebruik de crème niet in de ogen, mond, neus of vagina omdat het irritatie kan veroorzaken. Bij accidentele blootstelling is het raadzaam om onmiddellijk te spoelen met veel water.

 

In welke doseringen wordt Acivir crème voorgeschreven?

Acivir crème moet worden gebruikt zoals geadviseerd door de arts. Om elke infectie of besmetting te vermijden, wast u uw handen voordat u Acivir crème aanbrengt.

 

Waar kan ik Acivir crème kopen?

Zoekt u een betrouwbare en betaalbare apotheek om Acivir crème van te kopen? Zoek dan niet verder dan Onlineapotheek,co! Onze hoogwaardige medicijnen zullen u helpen u snel beter te voelen en onze vriendelijke klantenservice is altijd beschikbaar om al uw vragen te beantwoorden.

 

Kan ik Acivir crème online kopen?

Zoekt u een betrouwbare oplossing voor uw herpesproblemen? Kies dan voor Acyclovir! Dit krachtige geneesmiddel kan u helpen uw uitbraken te beheersen en uw symptomen onder controle te houden. En als u bij ons bestelt, kunt u er zeker van zijn dat u het echte artikel krijgt – wij verkopen alleen authentieke medicijnen. Dus waarom wachten? Bestel uw Acyclovir vandaag nog!

Extra informatie

%

5 %

Tubes

1 Tubes, 2 Tubes, 4 Tubes, 6 Tubes, 8 Tubes

Share via

EMDigitizing offers high-quality logo embroidery digitizing services online at an affordable price. With super-fast turnaround, excellent customer services.