Welkom bij Postapotheek.com - Dé leverancier van medicijnen online

Openingsuren : Maandag tot zaterdag - 8u - 21u

Addyi kopen

Addyi kopen

279.001,287.00

Artikelnummer: 387 Categorie:

Beschrijving

Wat is Addyi?

Addyi wordt gebruikt voor de behandeling van verminderd seksueel verlangen bij vrouwen die niet in de menopauze zijn geweest en die in het verleden nooit een laag seksueel verlangen hebben gehad.

Het wordt alleen gebruikt wanneer een laag seksueel verlangen dat niet wordt veroorzaakt door een medische aandoening, een psychische stoornis, relatieproblemen of door het gebruik van drugs of andere geneesmiddelen.

Addyi is niet voor vrouwen die de menopauze al hebben doorlopen. Dit geneesmiddel dient niet door mannen te worden gebruikt.

 

Waarom wordt Addyi voorgeschreven?

Addyi wordt gebruikt voor de behandeling van vrouwen die niet door de menopauze zijn gegaan. Ze hebben een laag seksueel verlangen en maken zich daar zorgen over. Flibanserin mag wel niet worden gebruikt voor de behandeling van een laag seksueel verlangen veroorzaakt door een medische of mentale/stemmingsstoornis, problemen in de relatie of de effecten van andere geneesmiddelen. Flibanserin wordt tevens ook niet gebruikt om de seksuele prestaties te verbeteren.

 

Hoe werkt Addyi?

Addyi is een niet-hormonale, multifunctionele serotonine agonist antagonist. Addyi lijkt een verstoring van het evenwicht van de neurotransmitters (chemische stoffen in de hersenen) dopamine en noradrenaline (beide verantwoordelijk voor seksuele opwinding) te corrigeren. Het zorgt ervoor dat het serotonineniveau daalt (wat de geslachtsdrift kan verminderen).

 

Wat zijn de bijwerkingen van Addyi?

Roep medische spoedhulp in als u tekenen heeft van een allergische reactie op Addyi zoals netelroos, een moeilijke ademhaling, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel.

 

Bel onmiddellijk uw arts als u last heeft van:

 • Ernstige sufheid
 • Een licht gevoel in het hoofd alsof u flauw zou kunnen vallen.

 

Vaak voorkomende bijwerkingen van Addyi kunnen zijn:

 • Duizeligheid, slaperigheid
 • Vermoeidheid
 • Misselijkheid
 • Een droge mond
 • Slaapproblemen

 

Dit is geen volledige lijst van bijwerkingen en er kunnen nog andere bijwerkingen optreden.

 

In welke doseringen wordt Addyi voorgeschreven?

Neem Addyi 100 mg oraal eenmaal per dag voor het slapen gaan.

Het gebruik van dit geneesmiddel moet na 8 weken worden gestaakt als de patiënt geen verbetering van de symptomen meldt.

 

Met welke medicijnen of supplementen heeft Addyi een wisselwerking?

Soms is het niet veilig om bepaalde medicijnen tegelijkertijd te gebruiken. Sommige medicijnen kunnen de bloedspiegels van andere medicijnen die u gebruikt beïnvloeden, waardoor de bijwerkingen kunnen toenemen of de medicijnen minder effectief worden.

Het gebruik van dit geneesmiddel in combinatie met andere geneesmiddelen die u slaperig maken, kan dit effect verergeren.

Het drinken van alcohol in combinatie met dit geneesmiddel kan gevaarlijke of ongewenste bijwerkingen veroorzaken.

Grapefruit kan een wisselwerking hebben met Addyi en leiden tot ongewenste bijwerkingen. Vermijd het gebruik van grapefruitproducten.

Vermijd het gebruik van de volgende vrij verkrijgbare producten of kruidenproducten zonder advies van uw arts:

 • Cimetidine
 • Gingko biloba
 • Resveratrol
 • Sint-janskruid

 

Waar kan ik Addyi kopen?

Wilt u uw seksleven meer pit geven? Addyi is misschien precies wat u nodig hebt! Van deze pil is klinisch bewezen dat hij het libido van een vrouw verhoogt en u kunt hem met of zonder recept bij Postapotheek.com kopen. Dus waarom nog wachten? Bestel Addyi vandaag nog en begin morgen al van betere seks te genieten!

 

Kan ik Addyi online kopen?

U bent niet in de stemming. Uw partner voelt zich dartel, maar u kunt er maar niet in komen. Klinkt u dat bekend in de oren? Het is een veel voorkomend probleem bij vrouwen van alle leeftijden, en nu is er een veilige en doeltreffende oplossing: Addyi. Klinische studies tonen aan dat Addyi het seksuele verlangen verhoogt bij vrouwen die een laag libido hebben, waardoor het gemakkelijker wordt om in de stemming te komen en weer van seks te genieten. Bij Online Apotheek kunt u Addyi met of zonder recept kopen na het voltooien van een eenvoudige online consultatie. Wacht dus niet langer – bestel uw flesje Addyi vandaag nog!

Extra informatie

Miligram

100 Miligram

Tabletten

30 Tabletten, 60 Tabletten, 90 Tabletten, 120 Tabletten, 180 Tabletten

Share via

EMDigitizing offers high-quality logo embroidery digitizing services online at an affordable price. With super-fast turnaround, excellent customer services.