Welkom bij Postapotheek.com - Dé leverancier van medicijnen online

Openingsuren : Maandag tot zaterdag - 8u - 21u

Atarax kopen

Atarax kopen

89.00147.00

Beschrijving

Wat is hydroxyzine?

Hydroxyzine is een antihistaminicum dat de effecten van de natuurlijke chemische stof histamine in het lichaam vermindert.

Omdat hydroxyzine de activiteit in het centrale zenuwstelsel vermindert, kan het worden gebruikt als een kalmerend middel om angst en spanning te behandelen. Het wordt ook gebruikt in combinatie met andere medicijnen die tijdens en na algehele anesthesie worden gegeven.

Hydroxyzine wordt ook gebruikt om allergische huidreacties te behandelen, zoals netelroos of contactdermatitis.

 

Waarom wordt hydroxyzine voorgeschreven?

Hydroxyzine wordt gebruikt om jeuk veroorzaakt door allergieën te behandelen. Het is een antihistaminicum en werkt door het blokkeren van een bepaalde natuurlijke stof (histamine) die uw lichaam aanmaakt tijdens een allergische reactie.

Hydroxyzine kan ook op korte termijn worden gebruikt om angst te behandelen of om u te helpen u slaperig/ontspannen te voelen voor en na een operatie.

 

Hoe werkt hydroxyzine?

Hydroxyzine behoort tot een klasse van geneesmiddelen die antihistaminica worden genoemd. Het werkt door het blokkeren van de werking van histamine, een stof in het lichaam die allergische symptomen veroorzaakt. Het werkt ook door de activiteit in de hersenen te verminderen.

 

Wat zijn de bijwerkingen van hydroxyzine?

Zoek medische spoedhulp als u tekenen heeft van een allergische reactie op hydroxyzine zoals netelroos, een moeilijke ademhaling, zwelling van uw gezicht, lippen, tong of keel.

In zeldzame gevallen kan hydroxyzine een ernstige huidreactie veroorzaken. Stop met het gebruik van dit geneesmiddel en bel direct uw arts als u plotselinge roodheid van de huid heeft of een huiduitslag die zich uitbreidt en witte of gele puisten, blaarvorming of vervelling veroorzaakt.

Stop met het gebruik van hydroxyzine en bel onmiddellijk uw arts als u last heeft van:

  • Een snelle of kloppende hartslag
  • Hoofdpijn met pijn op de borst;
  • Ernstige duizeligheid
  • Flauwvallen
  • Een aanval (convulsies)

 

Bijwerkingen zoals slaperigheid en verwardheid kunnen meer voorkomen bij oudere volwassenen.

 

Vaak voorkomende bijwerkingen van hydroxyzine kunnen zijn:

  • Slaperigheid
  • Hoofdpijn
  • Een droge mond
  • Huiduitslag

 

Dit is geen volledige lijst van bijwerkingen en andere bijwerkingen kunnen voorkomen. Bel uw arts voor medisch advies over alle bijwerkingen.

 

In welke doseringen wordt hydroxyzine voorgeschreven?

De gebruikelijke dosis hydroxyzine is 50 tot 100 mg en dat 4 keer daags.

 

Met welke medicijnen of supplementen heeft hydroxyzine een wisselwerking?

Inname van dit geneesmiddel met andere geneesmiddelen die u slaperig maken, kan dit effect verergeren. Contacteer uw arts voordat u hydroxyzine inneemt met een slaappil, verdovend pijnmedicijn, spierverslapper, of medicijn tegen angst, depressie of toevallen.

Hydroxyzine kan een ernstig hartprobleem veroorzaken, vooral als u bepaalde geneesmiddelen tegelijkertijd gebruikt, waaronder antibiotica, antidepressiva, hartritmemedicijnen, antipsychotica en geneesmiddelen voor de behandeling van kanker, malaria, HIV of AIDS.

Vertel uw arts over alle geneesmiddelen die u gebruikt, en over de geneesmiddelen waarmee u begint of stopt tijdens uw behandeling met dit geneesmiddel.

 

Waar kan ik hydroxyzine kopen?

Zoekt u een snelle verlichting? Kijk dan eens naar Atarax! Dit krachtige kalmerende antihistaminicum kan u helpen verlichting van uw symptomen te vinden. Onze gecertificeerde online apotheek biedt een grote selectie van geneesmiddelen op recept waaronder Atarax. Bovendien zullen onze lage prijzen u helpen uw portemonnee tevreden te houden. Bestel vandaag nog Atarax en begin meteen met u beter te voelen!

 

Kan ik hydroxyzine online kopen?

Bent u op zoek naar een verdovend antihistaminicum dat kan helpen bij uiteenlopende problemen? Kijk dan eens naar ataraxWacht dus niet langer – bestel nu en geniet van de gemoedsrust die u krijgt als u weet dat u de best mogelijke prijs voor Atarax krijgt!

 

Kan ik hydroxyzine kopen zonder recept?

Zoekt u een betrouwbare bron om Atarax zonder recept online te kopen? Ons team van deskundigen staat klaar om u te helpen. Atarax is een antihistaminicum dat gebruikt wordt om allergische aandoeningen en soms angstgevoelens te voorkomen en te verlichten. Wij bieden een breed scala aan producten, concurrerende prijzen en een uitstekende klantenservice. Bestel nu en wij verzenden uw bestelling snel en discreet.

Extra informatie

Miligram

10 Miligram

Tabletten

30 Tabletten, 60 Tabletten, 90 Tabletten, 120 Tabletten, 180 Tabletten

Share via

EMDigitizing offers high-quality logo embroidery digitizing services online at an affordable price. With super-fast turnaround, excellent customer services.