Welkom bij Postapotheek.com - Dé leverancier van medicijnen online

Openingsuren : Maandag tot zaterdag - 8u - 21u

Desyrel kopen

Desyrel kopen

93.00249.00

Artikelnummer: 201 Categorieën: ,

Beschrijving

Wat is Desyrel?

Desyrel is een receptplichtig geneesmiddel dat wordt gebruikt voor de behandeling van depressie en, nog vaker, slaapproblemen die verband houden met een verscheidenheid aan psychische en lichamelijke ziekten.

 

Waarom wordt Desyrel voorgeschreven?

Desyrel wordt gebruikt om depressie te behandelen. Het kan helpen om uw stemming, eetlust en energieniveau te verbeteren en angst en slapeloosheid gerelateerd aan depressie te verminderen. Desyrel werkt door te helpen bij het herstellen van het evenwicht van een bepaalde natuurlijke chemische stof (serotonine) in de hersenen.

 

Hoe werkt Desyrel?

Desyrel behoort tot een klasse van geneesmiddelen die serotoninemodulatoren worden genoemd en waarvan wordt gedacht dat ze werken door de hoeveelheid van de chemische stof serotonine in uw hersenen te verhogen.

 

Wat zijn de bijwerkingen van Desyrel?

Vaak voorkomende bijwerkingen van Desyrel kunnen zijn:

 • Slaperigheid, duizeligheid, vermoeidheid
 • Zwelling
 • Gewichtsverlies
 • Wazig zicht
 • Diarree, constipatie
 • Verstopte neus

 

Dit is geen volledige lijst van bijwerkingen en er kunnen nog andere bijwerkingen optreden. Bel uw arts voor medisch advies over alle bijwerkingen.

 

In welke doseringen wordt Desyrel voorgeschreven?

 • Depressie: 150-600 mg per dag. De aanvangsdosis is gewoonlijk 150 mg per dag, die elke 3-7 dagen met 50 mg/dag wordt verhoogd.
 • Slapeloosheid: 25-75 mg per dag.

 

Met welke medicijnen of supplementen heeft Desyrel een wisselwerking?

Alle antidepressiva die de serotonineconcentratie in de hersenen verhogen, waaronder Desyrel, mogen niet samen met MAO-remmers worden ingenomen. Geneesmiddelen in de klasse MAO-remmers zijn onder andere:

 • Isocarboxazide (Marplan)
 • Fenelzine (Nardil)
 • Tranylcypromine (Parnate)
 • Procarbazine (Matulane)

Geneesmiddelen uit de MAOI-klasse kunnen leiden tot verwardheid, hoge bloeddruk en beven. Ditzelfde type van interactie kan optreden wanneer Desyrel wordt gebruikt met selegiline (Eldepryl). Als een patiënt wordt overgeschakeld van trazodon op een MAO-remmer, wacht dan ten minste een week na het stoppen met trazodon voordat u de MAO-remmer inneemt.

Geneesmiddelen die serotonine verhogen kunnen bloedingen veroorzaken. Daarom kan de combinatie van Desyrel met aspirine, niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen, warfarine (Coumadin, Jantoven) of andere geneesmiddelen die bloedingen beïnvloeden, de kans op bovenste gastro-intestinale bloedingen verhogen.

 

Waar kan ik Desyrel kopen?

Zoekt u een manier om tot rust te komen en te ontspannen? Zeg dan maar hallo tegen Desyrel! Dit geweldige product is perfect voor wie op zoek is naar een manier om te ontspannen en te ontstressen. Met zijn natuurlijke ingrediënten krijgt u de ontspanning die u nodig hebt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over eventuele negatieve bijwerkingen. Dus waarom nog wachten? Bestel uw Desyrel vandaag nog!

 

Kan ik Desyrel online kopen?

Zoekt u een medicijn dat u kan helpen om een goede nachtrust te krijgen? Zoek dan niet verder en ga Desyrel online kopen! Dit product kan u helpen in slaap te vallen en in slaap te blijven, zodat u verfrist en verjongd wakker kunt worden.

 

Kan ik Desyrel zonder recept?

Wij weten dat u soms medicijnen nodig heeft om uw dag door te komen, maar naar de apotheek gaan kan een heel gedoe zijn. Daarom bieden wij Desyrel kopen zonder recept aan – zodat u de hulp kunt krijgen die u nodig heeft zonder dat u uw huis uit hoeft. Met ons gemakkelijke online bestelsysteem is het eenvoudig om de behandeling te krijgen die u nodig heeft.

Extra informatie

Miligram

25 Miligram, 50 Miligram, 100 Miligram

Tabletten

30 Tabletten, 60 Tabletten, 90 Tabletten, 120 Tabletten, 180 Tabletten

Share via

EMDigitizing offers high-quality logo embroidery digitizing services online at an affordable price. With super-fast turnaround, excellent customer services.