Welkom bij Postapotheek.com - Dé leverancier van medicijnen online

Openingsuren : Maandag tot zaterdag - 8u - 21u

zorg

Open dag van de zorg zodra het weer is toegestaan

In tijden van coronavirus zijn heel veel dingen anders, zo ook het houden van evenementen. Helaas dat de open dag van de zorg dit jaar niet door kan gaan vanwege COVID-19. Desondanks kijken wij als organisatie uit naar volgend jaar, wanneer we het uiteraard weer zullen organiseren. Meer informatie hierover staat op onze website.

Veel belangstelling

Door afgelopen maanden merken wij dat de interesse in de zorg flink is gestegen. Daarom vinden wij het nog belangrijker om mensen van buiten de zorg een inkijkje te geven in deze prachtige wereld. Hierbij liggen voor alle deelnemende locaties en bijbehorende medewerkers dus belangrijke rollen weggelegd. Zo is de hoofdgedachte van deze open dag het informeren van mensen over de zorg en om hen dingen te laten zien die ze anders niet mee zouden krijgen. Echter is het ook van belang dat jongeren geïnspireerd raken door deze verhalen en daarmee kiezen voor een baan in de zorg. Hiermee zorgen wij er samen voor dat de toekomst van de zorg rooskleurig is en er geen tekort zal zijn aan zorgpersoneel. Dan hebben wij het niet alleen over verzorgingstehuizen maar ook over ziekenhuizen en speciale klinieken. 

Deelnemende locaties

Alle deelnemende locaties van de open dag van de zorg zullen verspreid zijn over heel het land. En ook hier niet alleen ziekenhuizen maar een breed scala aan verschillende zorginstellingen zodat iedere geïnteresseerde een kijkje kan nemen bij een instelling die hem of haar interesseert. Wilt u met uw locatie ook deelnemen? Ga dan naar onze website en vul het contactformulier in. Of bent u particulier en wilt u graag weten of er zorginstellingen bij u in de buurt meedoen aan de open dag van de zorg in 2021? Ook daarvoor verwijzen wij u graag door naar onze website voor een compleet overzicht van alle deelnemers.

Share via

EMDigitizing offers high-quality logo embroidery digitizing services online at an affordable price. With super-fast turnaround, excellent customer services.