...

Welkom bij Postapotheek.com - Dé leverancier van medicijnen online

Openingsuren : Maandag tot zaterdag - 8u - 21u

Over ons

Postapotheek.com – Dé leverancier van medicijnen online

https://postapotheek.com is het vertrekpunt in uw zoektocht naar een apotheek op het internet. Wij geven u de mogelijkheid om te zoeken naar een online apotheek, ook wel internetapotheek genoemd. Wij zijn een onafhankelijke bron van informatie over apotheken en helpen u als consument in uw zoektocht naar kwalitatieve geneesmiddelen online.

Apotheekonline.co is algemeen leider in de gezondheids- en beautyindustrie en biedt sinds 2014 online medicijnen aan. Wij zijn van mening dat medicijnen online moeiteloos en anoniem beschikbaar moeten zijn om te bestellen. Daarom bieden wij een breed scala van geneesmiddelen aan die u makkelijk, veilig en snel bij ons kunt kopen.

Wij zijn een beveiligde en particuliere bron met een volledige vergunning voor het leveren van goedgekeurde receptgeneesmiddelen. Wij bieden een brede selectie van medicijnen in verschillende categorieën, uitgegeven door gediplomeerde Nederlandse apotheken.

Wij fungeren als een bemiddelaar tussen onze klanten, artsen en gerenommeerde apotheken met een volledige vergunning. Wij bieden een online escrow service om onze klanten in staat te stellen de medicijnen die ze nodig hebben veilig, gemakkelijk en tegen betaalbare prijzen te kopen.

Uw welzijn van u is onze topprioriteit, en we doen er alles aan om ervoor te zorgen dat u de beste service krijgt die online beschikbaar is. Kom onderaan te weten waarom u voor ons moet kiezen.

Medicijnen van hoge kwaliteit

De kwaliteit van onze medicijnen is voor ons topprioriteit. Wij krijgen onze geneesmiddelen geleverd van de meest gerenommeerde bedrijven in de farmaceutische industrie die zich houden aan de westerse kwaliteitsnormen en aan toonaangevend onderzoek.

Vergrendelde betaling

Wij accepteren Mastercard en Visa zodat u eenvoudig met uw creditcard of pinpas kan betalen. Wij bieden een 100% SSL beveiligd afrekenproces aan zodat uw geld en persoonlijke informatie nooit het risico lopen op diefstal. Daarnaast kan u ook betalen met PayPal of via bankoverschrijving.

Wij nemen de veiligheid van al onze klanten ernstig en nemen daarom alle mogelijke stappen om uw informatie te beschermen. Als u uw bestelling plaatst, wordt u naar een veilige betaalpagina doorverwezen. De veiligheid van deze pagina kan makkelijk worden gecontroleerd: er zal een icoontje van een slotje verschijnen aan de onderkant van uw browser. Dit betekent dat de informatie gecodeerd is wanneer het naar ons verwerkingsbedrijf wordt verstuurd. Onthoud alstublieft dat een veilige pagina altijd begint met “https:” terwijl onveilige pagina’s met “http:” beginnen, zonder de “s” op het einde.

De rekeningafschriften die op uw rekening zal zien verschijnen zijn discreet om uw persoonlijke privacy te garanderen. Uw identiteit wordt bij ons beschermd.

Anonieme verzending

Alle bestellingen worden met zekerheid de volgende werkdag verzonden. Zo kunt u uw bestellingen binnen 2 tot 3 werkdagen op de deurmat verwachten. Bestellingen worden discreet geleverd op het exacte adres dat u opgegeven heeft. Wij leveren voornamelijk aan klanten in Nederland en Belgie, maar ook wereldwijd.

24/7 Klantendienst

Contact met ons opnemen is heel eenvoudig. We hebben een gratis online chatservice als klantenondersteuning tijdens kantooruren. Om onze klanten de service te bieden die zij van ons gewend zijn bieden wij 24 uur per dag, 7 dagen per week, online support en ondersteuning wat betreft iedere vraag over onze producten, levertijd, betalingen en verzoeken.

Dit betekent dat eventuele vragen, zorgen of problemen die u heeft, gemakkelijk kunnen worden opgelost door eenvoudigweg met een van onze servicemedewerkers te spreken. Onze vriendelijke en ervaren medewerkers zijn er om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden bent met uw bestelling.

Share via

EMDigitizing offers high-quality logo embroidery digitizing services online at an affordable price. With super-fast turnaround, excellent customer services.

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.