Welkom bij Postapotheek.com - Dé leverancier van medicijnen online

Openingsuren : Maandag tot zaterdag - 8u - 21u

psychoactieve geneesmiddelen

Nadelen van psychoactieve geneesmiddelen

Op zoek naar hun evenwicht gebruiken mannen en vrouwen vaak voorgeschreven medicijnen om hun mentaal en fysiek welzijn te verbeteren. Onlineonderzoek toont aan dat heel wat mensen in Nederland vaak kalmeringsmiddelen, slaaptabletten, anti psychotische medicijnen op recept en/of tricyclische antidepressiva te gebruiken. Op de huidige markt worden deze medicijnen gebruikt om, om te gaan met veel symptomen van angst, paniek, depressie en/of slaapstoornissen.

Hoewel dit meestal ernstige gezondheidsproblemen zijn, is de behandeling van deze kwalen vaak verwarrend. Vandaar is een behandeling met medicijnen meestal een eerste keuze. De resultaten zijn uitmuntend. Doch is er steeds uitgebreid onderzoek en grondige herziening nodig.

Benzodiazepines en slaaptabletten

Vaak zorgen drukke plannen en beperkingen van buitenaf voor enorme angsten en paniek wat meestal resulteert in stress. Uit onlineonderzoek blijkt dat 15,6 procent van de mensen kalmerende middelen gebruikt om deze symptomen te verlichten. 39% onder hen gebruikt ze dagelijks. De meeste kalmerende middelen behoren tot de familie van de benzodiazapines waartoe ook de bekend merken Xanax en Valium behoren. Andere veelvoorkomende geneesmiddelen zijn buspiron, difenhydramine, hydrozyzine en meprobamaat.

Ondanks hun populariteit en wetenschappelijke studies met  betrekking op de vele kalmerende middelen en slaappreparaten is bewezen dat een behandeling met hen vaak waardeloos is na 4 werken. Deze medicijnen werken vaak maar 2 weken. Naast een minimale efficiëntie, kunnen ze een veelheid aan negatieve effecten veroorzaken waaronder een lagere bloeddruk, fracturen, leveraandoeningen, allergische reacties en ademhalingsproblemen. Ook veranderen ze de structuur van de hersenen met een verminderde emotionele werking, vergetelheid en flashbacks tot gevolg. Verbazingwekkend genoeg zijn jaarlijks ongeveer 16.000 auto-ongelukken te wijten aan het gebruik van deze medicijnen op recept.

Wetenschappelijke tests bewezen ook dat er onder de meeste omstandigheden geen kalmeringsmiddelen nodig zijn. In veel rapporten hebben mensen in feite gereageerd op placebo’s en op specifieke kalmerende middelen, wat bewijst dat de gunstige effecten van kalmerende middelen relatief zijn. Volgens de Planet Wellbeing Corporation (WHO), is het vaak een normale reactie op zorgen, en alleen als het kritisch en slopend is, moet het leiden tot een behandeling met medicijnen.

Receptmedicatie is een bewijs van verkeerde diagnoses en ongeloof in een behandeling met therapie. Hoewel ontworpen om alleen kritische gezondheidskwesties aan te pakken, net zoals schizofrenie, gebruiken naar verwachting 750.000 mensen routinematig antipsychotica. Er wordt beweerd dat veel mensen die anti psychotische medicijnen op recept gebruiken na het hebben van hallucinaties en verwarring deze juist vaak worden veroorzaakt door een combinatie van allerhande andere medicijnen.

Nadelige effecten van anti psychotische geneesmiddelen bevatten neurale achteruitgang, tardieve dyskinesie (moeite met slikken of inslikken), gebrek aan evenwicht, spiervermoeidheid, deliriums en een verhoogde kans op de ontwikkeling van Parkinson.

Tricyclische antidepressiva

Ondanks het feit dat het een vrij authentieke ziekte is, kunnen ook de oorzaken en waarschuwingssignalen van depressie vaak verkeerd begrepen worden. Net als bij andere intellectuele problemen, zijn heel wat aandoeningen letterlijk te wijten aan medicijnen die worden gebruikt om andere problemen te genezen. Depressieve stoornissen worden vaak behandelt met een waslijst aan medicijnen, waaronder barbituraten, kalmeringsmiddelen, corticosteroïden en pijnstillers.

Er bestaan symptomen van depressie die kunnen worden veroorzaakt door schildklieraandoeningen, kanker, hepatitis of een ander soort kwaal. Het is van cruciaal belang om de onderliggende redenen voor de depressieve stoornis te definiëren alvorens de toepassing van een behandeling of therapie.

De oncomfortabele bijwerkingen van antidepressiva omvatten minimale hypertensie, een abnormale pols, een vergrote prostaat, zich ziek voelen, wazig zicht, achteruitgang van het glaucoom, xerostomie, verwarring, geheugenverlies en energieverlies. Een recept voor een antidepressivum kan alleen worden gemotiveerd onmiddellijk na een zorgvuldige analyse in combinatie met het doorgaan van een nauwkeurige geschiedenis van de persoon. Allereerst is het van belang om natuurlijke alternatieven te proberen.

Samengevat

Ons brein is onze krachtpatser, de controleur van ons leven. Daarom moet onze mentale structuur beschermd worden tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Meer en meer wetenschappers pleiten voor een dieet programma aan fotochemicaliën die u kunnen helpen bij het verbeteren van uw lichaamsimmuniteit en het voorkomen van de noodzaak van een ernstige behandeling. Het maakt niet uit of het louter om fysieke noden gaat of om een steeds ernstiger wordend intellectueel probleem te behandelen, geestelijke medicatie kan een schadelijk effect hebben op het goed behoud van het lichaam. Voorafgaand aan psychoactieve medicijnen, kan het belangrijk zijn om te praten met een arts over wat u dwars zit. Deze bereidheid kan zeker de meest kritische welzijnsstoornissen een halt toe roepen.

Share via

EMDigitizing offers high-quality logo embroidery digitizing services online at an affordable price. With super-fast turnaround, excellent customer services.