Welkom bij Postapotheek.com - Dé leverancier van medicijnen online

Openingsuren : Maandag tot zaterdag - 8u - 21u

Isotretinoïne voor acne

Acne: 5 tekenen die duidelijk maken dat het tijd is voor een behandeling

Acne is een veel voorkomende huidconditie. Ongeveer 85% van alle mensen zal op een bepaald moment in zijn leven last van krijgen. De overvloed aan vrij verkrijgbare behandelingen voor laat ons geloven dat het niet alleen een cosmetische kwestie is. Het is een medische aandoening die heel vaak door een arts moet worden behandeld.

Maar wanneer weet u dat u een dermatoloog moet bellen? Hieronder lijsten we 5 tekenen op dat het tijd is voor een gesprek.

1. Acne is nog nooit eerder bij u vastgesteld

Als u plotseling overal puistjes en rode bultjes op uw gezicht, borst, rug of elders opmerkt, en u heeft nog nooit eerder acne gehad, is het tijd om naar een arts te gaan.

Sommige andere aandoeningen, zoals rosacea en folliculitis, lijken erg op acne.

Als u dus niet zeker weet of u last heeft van acne vulgaris, is het een goed idee om te worden geëvalueerd door een medisch professional zoals een dermatoloog.

2. Uw acne wordt steeds erger

Milde gevallen van acne kunnen vaak met succes worden behandeld met behulp van vrij verkrijgbare producten. Echter werken deze voor matige tot ernstige vormen van acne niet voldoende. In zo’n geval is het best om een arts te raadplegen voor een medicinale behandeling. Hij zal u een receptgeneesmiddel voorschrijven.

Meestal vragen mensen zich af hoe lang ze moeten wachten alvorens over te stappen op receptgeneesmiddelen voor de behandeling van hun puistjes. Geef vrij verkrijgbare producten ongeveer 10 tot 12 weken de tijd. Als u dan nog geen verbetering opmerkt, is het tijd om een afspraak te maken.

Als u uw acne consequent heeft behandeld en uw puistjes niet verminderen, of als het zelfs lijkt te verergeren, moet u contact opnemen met uw arts.

Uw dermatoloog kan een acnemedicijn voorschrijven dat u betere resultaten zal geven. Bovendien zal hij u nuttige adviezen geven met betrekking tot de juiste huidverzorging voor uw conditie.

3. U hebt ernstige, cystische acne

Als uw acne matig tot ernstig of zeer ontstoken is, slaat u best de vrij verkrijgbare producten helemaal over. Ze zijn gewoon niet sterk genoeg om uitbraken op dit niveau te verbeteren. Bovendien zal u kostbare tijd en geld verspillen aan producten die niet voor u werken.

Nodules en cysten zijn zeer ernstige vormen en moeten altijd worden geëvalueerd door een dermatoloog. Deze diepe vlekken kunnen gemakkelijk littekens veroorzaken. Daarom moeten ze snel worden behandeld.

4. U vermoedt dat uw acne afkomstig is van een medicijn

Bepaalde medicijnen, zoals steroïden en anticonceptiepillen, kunnen acne veroorzaken. Als u medicijnen neemt en u krijgt last van uitbraken, laat het dan uw arts weten.

5. Uw huidconditie maakt u somber

Laten we eerlijk zijn: een vreselijke huidconditie kan meer dan alleen uw huid aantasten. Het kan uw leven beïnvloeden.

Vermijdt u sociale situaties vanwege uw situatie? Voelt u zich depressief? Als u het gevoel heeft dat uw acne een negatieve invloed heeft op uw leven of gevoel van eigenwaarde, praat dan meteen met uw arts.

Uw dermatoloog heeft zeker behandelingsopties beschikbaar die niet alleen uw huid kunnen verbeteren, maar u ook kunnen helpen om, om te gaan met gevoelens van frustratie en wanhoop die gepaard gaan met een ontsierde huid.

Samenvatting

Er is geen reden om nog langer te wachten. Met de juiste behandeling kunt u uw huid in slechts enkele weken tijd zien verbeteren.

Als u last heeft van een ernstige vorm en alle andere behandelingen bij u niet effectief zijn geweest, zal een dermatoloog u Isotretinoïne (merknaam: Roaccutane) voorschrijven. Dit geneesmiddel is zo populair omdat het een moderne, zeer effectieve en veilige behandeling voor acne is.

Bij online apotheek beseffen we dat het niet altijd makkelijk of handig is om naar de dokter of de apotheek te gaan en met vreemden over uw problemen te praten. Dit kan vermeden worden door medicijnen online te kopen. Vandaar vragen steeds meer mensen zich af: “Hoe kan ik Isotretinoïne online kopen?”. Wel, bij ons is dat heel eenvoudig!

Ga gewoon door onze productengalerij en plaats het gewenste geneesmiddel in uw winkelmandje. Daarna zal u doorgestuurd worden door een beveiligde en gecodeerde betaalpagina. Rond uw bestelling af en onze Nederlandse apotheek zal ervoor zorgen dat u binnen de 3 tot 5 werkdagen Roaccutane in huis hebt.

Share via

EMDigitizing offers high-quality logo embroidery digitizing services online at an affordable price. With super-fast turnaround, excellent customer services.