Welkom bij Postapotheek.com - Dé leverancier van medicijnen online

Openingsuren : Maandag tot zaterdag - 8u - 21u

candida

Candida Albicans: wat is het en hoe komt u er van af?

Wat is Candida Albicans?

Candida Albicans of candidiasis is de Latijnse benaming voor een schimmelinfectie in de vagina. Vrijwel elke vrouw krijgt in haar leven last van candida. Een vaginale schimmelinfectie dient u alleen te behandelen als u klachten ondervindt. Als u geen last heeft van klachten bij deze infectie dan kunt u het beste gewoon rust nemen. Gun uw vagina de tijd om te herstellen van candida en vermijdt daarom seks. Seks tast namelijk het zuurgehalte aan waardoor de schimmelinfectie bij de vrouw erger kan worden.

 

Een vaginale schimmelinfectie behandelen

U dient een vaginale schimmelinfectie alleen te behandelen als u klachten ondervindt zoals jeuk en/of een rode schede. Er zijn diverse medicijnen op de markt die u helpen om van candida / Candiasis te genezen. Zo kunt u Diflucan bestellen, Nystatine bestellen of Gyno Daktarin bestellen.

 

Diflucan bestellen

U kunt Diflucan bestellen in de vorm van capsules of als een drankje. De kuur is afhankelijk van de ernst van de infectie. Het is belangrijk dat de gehele kuur wordt voltooid ook als u geen hinder meer ervaart. Er kunnen anders sporen van candida in uw vagina achterblijven.

 

Nystatine bestellen

U kunt Nystatine bestellen in de vorm van een drankje. Nystatine zorgt ervoor dat de wand van een schimmel wordt aangevallen waardoor uiteindelijk de schimmel zal afsterven.

 

Gyno Daktarin bestellen

U kunt Gyno Daktarin bestellen in de vorm van een capsule. Gyno Daktarin is een kuur die slechts een dag duurt. U dient hierbij de pil ver in de vagina te stoppen. Kortom er zijn diverse manieren om een vaginale schimmelinfectie te behandelen. Bestel daarom direct een van deze medicijnen en reken snel af met candida/candidiasis.

Share via

EMDigitizing offers high-quality logo embroidery digitizing services online at an affordable price. With super-fast turnaround, excellent customer services.