Welkom bij Postapotheek.com - Dé leverancier van medicijnen online

Openingsuren : Maandag tot zaterdag - 8u - 21u

dieetpillen

Dieetpillen: DE sleutel om succesvol af te vallen?

Je ziet dieetpillen op TV in reclames, in tijdschriften en vooral op internet. Je kan online van alles bestellen en je kunt een drogisterij of apotheek binnen lopen om iets van de schappen te plukken. Er bestaan honderden verschillende dieetpillen en de industrie blijft ze produceren omdat de vraag groot is.

Laat ons eerlijk zijn, het zou toch echt super heerlijk zijn om gewoon een paar pillen te slikken en gauw mooi slank te zijn. Wij zien reclames van VOOR en NA de benodigde tijd die wij de pillen mogen slikken en dromen ons al mooi slank. Voor de pillen is de persoon met overgewicht erg ongelukkig en na een paar pillen vol leven en super gelukkig. Deze boodschap komt wel aan.

De boodschap is, als je de dieetpillen kopen gaat, veranderd je leven positief. De opvallende advertenties geven ons het gevoel dat het echt mogelijk is, maar in waarheid zijn de meeste pillen waardeloos, gevaarlijk en sommige kunnen zelfs dodelijk zijn.

Hier in Nederland hebben wij strenge wetgevingen, wat in pillen of drankjes mag zitten. Het probleem zit hem erin dat deze wetten makkelijk te omzeilen zijn. Als de bedrijven in andere landen hun hoofdvestiging hebben gelden de Nederlandse regels niet meer echt. In online winkels en ook in drogisterijen kun je middelen halen die op zich niet toegestaan zijn in ons land.

Ten eerste wie controleert het en ten tweede is de droom van snel slank zijn groter als de angst voor neveneffecten. Bijwerkingen van niet goedgekeurd pillen kunnen hartkloppingen, trillende handen of trillingen van het hele lichaam , zweten, rillingen, moeheid, ongeconcentreerdheid, diarree en zelfs beroertes en hartfalen zijn. Deze zijn ook nog eens verslavend en dwingen je om ermee door te gaan. Met al deze bijwerkingen val je beslist wel af, van de STRESS die jij je lichaam geeft.

Je hebt natuurlijk ook nog de ongevaarlijke pillen, zoals die met citroenextract, algenextract of een ander exotische plant. Pillen die beloven dat het vet als boter in de zon smelt. Drankjes die ervoor zorgen dat vet en kolenhydraten niet worden opgenomen, zalfjes die cellulitis verwijderen. Je slikt dan 4 weken de pillen om te merken dat niks is veranderd, behalve als je dan ineens gezond gaat leven en bewegen. Dat kan je ook zonder pillen bereiken.

Met pillen, drankjes en zalfjes zal je nooit blijvend en gezond afvallen. De enige weg naar een gezond slank lichaam is door je levensstijl aan te passen. De enige goede oplossing duurt misschien iets langer, maar je kunt er honderd en echt gelukkig mee worden. Gezond, bewust eten en drinken, regelmatig bewegen, liefst in de frisse lucht en stress een goede plek geven zijn de middelen om echt blijvend en gezond af te vallen en slank te blijven. Vitaminepillen en beproefde kruiden zijn oké, al zijn verse ingrediënten natuurlijk 1000 keer beter.

Trap niet in de onrealistische reclames, zet je leven niet op het spel met gevaarlijke middelen, geloof niet alles wat je hoort of ziet op Tv of op het internet. Geef om je lichaam, geef om je leven, verkort je leven niet omdat je snel snel dun wilt worden.  Als de prijs voor een dun lichaam je gezondheid of zelfs je leven is, is het het echt niet waard.

Share via

EMDigitizing offers high-quality logo embroidery digitizing services online at an affordable price. With super-fast turnaround, excellent customer services.