Welkom bij Postapotheek.com - Dé leverancier van medicijnen online

Openingsuren : Maandag tot zaterdag - 8u - 21u

modafinil bestellen

Modafinil: het medicijn voor een echte “brain boost”

Als er een pil bestond die u beter in staat stelt om uw werk te doen, met weinig tot geen negatieve gevolgen, zou u die dan nemen?

Modafinil zorgt voor een nieuwe vorm van intelligentie

In een onlangs gepubliceerde meta-analyse concludeerden onderzoekers van de Universiteit van Oxford en de Harvard Medical School dat het medicijn modafinil, dat typisch gebruikt wordt voor de behandeling van slaapstoornissen, een cognitieve versterker is. In wezen kan het normale mensen helpen om beter te denken en zo te presteren.

Van alle cognitieve processen, zorgde modafinil om de besluitvorming en planning het meest te verbeteren in de 24 studies die de auteurs beoordeelden. Sommige van de studies toonden ook een verbetering in het flexibel denken, het combineren van informatie en het omgaan met nieuwe situaties aan. Bovendien leek het medicijn de creativiteit niet te beïnvloeden.

Smart drugs” zitten in de lift

Het geneesmiddel behoort tot het arsenaal van “smart drugs”, waaronder Adderall, Ritalin en Concerta valt. Zij worden steeds meer door studenten en volwassenen gebruikt die op zoek zijn naar een hogere productiviteit. Hoewel deze geneesmiddelen normaliter worden gebruikt om echte medische aandoeningen zoals ADHD en narcolepsie te behandelen, hebben veel van de mensen die ze gebruiken deze aandoeningen niet.

Adderall en modafinil zijn chemisch verschillend, maar hun effecten op de cognitie zijn volgens sommige psychiaters vergelijkbaar. Adderall, of amfetamine, werkt door het verhogen van het niveau van de hersenen van noradrenaline en dopamine, twee chemische stoffen die verantwoordelijk zijn voor concentratie en alertheid.

Modafinil is steeds gebruikelijker geworden op universiteiten in Nederland. Vaak doet men aan modafinil kopen zonder recept bij een online apotheek. Het wordt voornamelijk gebruikt door mensen die hun focus willen verbeteren voor een examen. Uit een opiniepeiling bleek dat één op de vijf Nederlandse studenten “smart drugs” gebruikt en dat bij 44% van hen modafinil hun voorkeur geniet.

Modafinil als ’s werelds meest veilige “smart drug”

Onderzoekers van Harvard en Oxford hebben na het uitvoeren van een uitgebreid onderzoek vastgesteld dat het een van ’s werelds veiligste middelen is. Terwijl ze erkennen dat er beperkte informatie beschikbaar was over de effecten van langdurig gebruik, melden ze dat het geneesmiddel veilig lijkt om op korte te nemen omdat het weinig bijwerkingen heeft is zo goed als niet verslavend is.

Is modafinil iets voor u?

Modafinil verhoogt de alertheid en maakt je wel degelijk slimmer. Op onze internet apotheek verkopen wij alleen beste versie van de originele Provigil fabrikant.

Online modafinil kopen is nog nooit zo eenvoudig geweest dankzij onze eersteklas klantenondersteuning en makkelijke en beveiligde afrekenprocedure. Wij bieden 100% garantie dat u uw bestelling zonder problemen in Nederland ontvangt.

Hoewel het minimale bijwerkingen heeft in vergelijking met sommige andere stimulerende middelen, houdt dit geneesmiddel nog steeds een risico op afhankelijkheid in. In plaats van te vertrouwen op een pil om u te ondersteunen, is het beter om een paar veranderingen in uw levensstijl op te nemen, zodat u genoeg slaap krijgt en kunt functioneren met een helder hoofd. Als de werkdruk voor u te hoog is, praat dan eens met uw baas over meer realistische doelstellingen alvorens u modafinil kopen gaat.

Share via

EMDigitizing offers high-quality logo embroidery digitizing services online at an affordable price. With super-fast turnaround, excellent customer services.